# SOCIETAT ALAKASocietat Alaka és un col·lectiu d'improvisació format pel quartet de ballarines Maria Mora, Melissa Scioscia, Majo Villafaina i Helena Pellisé. Totes elles són creadores independents amb una trajectòria com a creadores i pedagogues. Comencen a treballar juntes el desembre 2016 compartint un mateix interès pel cos, el moviment i la composició instantània. La seva direcció és horitzontal i col·laborativa, on el vincle s’estableix des del sostenir, creant una unitat col·lectiva i desenvolupant així un vocabulari comú per a ser posat a escena. ‘Arxipèlag #’ (2017) és el primer projecte escènic de Societat Alaka, creat en residència a tragantDansa (Barcelona).

CONTACTE
societatalaka@gmail.com | Facebook

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ARCHIPIÈLAG # (2017)

Sinopsis: 
Arxipèlag és un divertit i arriscat espectacle de composició a temps real que integra moviment, paraula i imatge a través d’un joc de pautes marcades pel públic.
Pren el nom d’una formació geològica que es defineix per ser ‘un conjunt d’illes properes entre si amb un origen comú’. Utilitzant aquesta imatge l’espectacle proposa un joc on es creen quatre possibles paisatges derivats d’un mateix origen.
El procés de creació d'Arxipèlag s'inicia des del concepte de sostenir com a suport escènic. Donar suport a l’acció permet a cada illa ser partícip i estar inclosa en ella. Cada presentació d’Arxipèlag és diferent i única.

Fitxa artística:
Creació i interpretació: Maria Mora, Helena Pellisé, Melissa Scioscia i Majo Villafaina. Fotografia: Csaba Nagy. Amb la col·laboració de: tragantDansa.

ACTUACIONS
7 juliol 2017: "Archipièlag #" a tragantDansa (Barcelona), 21h.
23 febrer 2018: "Archipèlag #" a Cicle Improvisadors. Espectacles d'Impro Multidisciplinària a Marabal (Barcelona), 22h.
10 març 2018: "Archipèlag #" a BCN Impro Fest'18 (Poble Sec, Barcelona), 22.30h.
27+28 abril 2018: "Archipèlag #" a l'Antic Teatre (Barcelona), 20h.

TALLERS
2 desembre 2017. Taller "Aproximacions a la composició instantània" amb Societat Alaka a tragantDansa (Barcelona), de 10.30-13.30h i de 15-18h. Inscripcions info@tragantdansa.com
7 abril 2018: Taller "Aproximacions a la composició instantània" (16.30 a 19.30h) + improJAM (20-22h), amb Societat Alaka a tragantDansa (Barcelona). Inscripcions info@tragantdansa.com