# CONTEMPLATIVE MOVEMENT

ESP | ENG
Aquestes sessions ofereixen un entrenament holístic cos ment a través de les pràctiques de la improvisació (moviment) i la meditació (quietud). 

És un laboratori que invita a qüestionar, explorar i comunicar-nos des d'un lloc autèntic, des d'on podem encarnar plenament el moment present i començar a moure la nostra vertadera dansa. Les dinàmiques que sorgeixen d'aquestes exploracions ens informen de com ens relacionem amb nosaltres mateixos, els altres i el nostre entorn.


Moviment Contemplatiu és una disciplina artística per ella mateixa que es cultiva a través d'una pràctica regular. En la improvisació on la presència és el focus de treball, igual que a la vida, cada experiència ens dona la oportunitat d'obrir les portes a la atenció plena (mindfulness), al joc i a l'escolta de l'aquí i ara (awareness). Aquesta pràctica es desenvolupa a través de tres elements: meditació (espai), entrenament físic (cos) i composició instantània grupal (moviment).

DIRIGIT a qualsevol persona interessada en moviment i meditació. No requereix experiència prèvia. Per a més informació pots visitar www.contemplative-movement.com i la pàgina de Facebook.

"El moviment és bo pel cos i la quietud és bona per la ment." Sakyong Mipham Rinpoche

Helena Pellisé. Ballarina, improvisadora i professora de Barcelona. Des del 2010 practicant de meditació a la tradició Shambhala de Budisme Tibetà. Com a membre de la comunitat Shambhala ha sigut coordinadora del Grup Shambhala Barcelona incloent la primera visita del Sakyong Mipham a aquesta ciutat, ha sigut formada com a Guia de Meditació i Professora Art Shambhala. Aquesta visió influeix a la comprensió de la seva pràctica en dansa improvisació, des de llavors incorporant un enfoc contemplatiu a la seva ofrena de Moviment Contemplatiu, una eina per despertar la creativitat i la comunicació inherents a tots els éssers humans. Com a ballarina actua amb les seves creacions i col·labora amb artistes d’altres disciplines, i ensenya a nivell nacional i internacional des de fa uns deu anys. Professora a la Universitat de Barcelona (UB) i directora del Festival CIM.www.helenapellise.com


Moviment Contemplatiu
Per veure totes les activitats mira a calendar

  • Classes Regulars de Moviment Contemplatiu
Dia: Del 9 d'abril al 25 de juny de 2018
Horari: dilluns de 10 a 11:30h
Espai: La Tregua (Carrer Congost 16, Barcelona)
Aportacions: 135€ trimestre (12 sessions)
50€ mensual (4 sessions)
14€ classe solta
Inscripcions: helenapellise1@gmail.com

  • Taller Moviment Contemplatiu
Dijous 17 de Maig 2018, 20-21.15h
Centre Shambhala Madrid (Madrid)
+ info

  • Taller Moviment Contemplatiu
Dissabte 23 de Juny 2018
De 16.30 a 18.30h, Olot (La Garrotxa)
SOUL BODY FESTIVAL

  • Taller Moviment Contemplatiu
Divendres 20 juliol
Marabal. Formació i Creació Artística (Barcelona)