OTHER PROJECTS


 • social projects:

http://www.ub.edu/experiencia/index.phpGrup de Moviment +55 (2016-2018):  
Activitat de la Formació Addicional de la Universitat de l'Experiència (Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona). Es desenvolupen les capacitats físiques, creatives i d'expressió a través de la dansa per a millorar el benestar. https://www.youtube.com/watch?v=L95U6SkGdYU Salut en Moviment (2014-2016): 

Activitat del Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Es promou l'experiència sensorial del concepte de Salut Ambiental a través de la dansa com a pedagogia activa i creativa que integra acció, emoció i reflexió, amb la finalitat de protegir el medi. [VIDEO] 

 
http://www.comunicaos.com/portfolio/workshops-innovacion/
Movement and Communication for innovation (2015):
Trainning on communication and innovation through movement by Comunicaos.  
[VIDEO]
[Review]
 • creation projects:

http://cimbcn.blogspot.com.es/Cicle Improvisació en Moviment (2014-2016):  
Promou, difon i dóna espai a la dansa improvisació com a disciplina artística a Barcelona. Neix el 2014 i s'articula bianualment a través de tallers, una jam d'exploració dirigida i l’exhibició de peces seleccionades per convocatòria. Aquest iniciativa sorgeix entre el Centre Cívic Barceloneta i la ballarina i improvisadora Helena Pellisé.
Festival DiàlACTS (2010):
DiàlACTS va prendre lloc al Teatre Can Felipa mostrant 5 peces coreogràfiques basades en obres o artistes d'altres disciplines, junt a una exposició del material sobre el qual s'havia basat cada coreògraf. Posteriorment va obrir un debat amb públic i artistes a La Caldera sota la temàtica: La creació coreogràfica basada en altres disciplines artístiques. [VIDEO] 


 • research projects:

http://www.improlab.org/
improLab (2011-2016):
improLab is a platform that promotes the practice, research, creation and thought around the dance improvisation in Barcelona.

http://bodywalks.blogspot.com.es/Bodywalks (2009-2012):
BodyWalks és un projecte d'investigació, creació i pensament entorn al cos en el territori. Des del 2009 el desenvolupo junt amb el ballarí Guy Leon, realitzant residències artístiques, site-specific performances i caminades en contextos artístics molt variats. L'objectiu de BodyWalks és explorar la acció del “caminar”, tant a nivell pràctic com teòric mitjançant diferents aspectes d'aquest caminar.


   http://cue-bcn.blogspot.com.es/CUE Barcelona (2008-2010):
   CUE és un espai-trobada mensual per a la improvisació i la expressió espontània en diferents llenguatges artístics. Fundadora i co-organitzadora de CUE Barcelona, projecte que forma part d'una xarxa internacional de projectes germans vinculats sota el nom de CUE if you need. L'objectiu principal de CUE és el de crear les condicions de possibilitat per a que es generi un joc col.lectiu d'accions simultànies.
   • as a guest artist:

   LABORATORI La Paraula Aguda: 
   "Qüestions de perifèria"  
   Cal Gras (2010, Avinyó)

   Guests artists: 

   Celeste Alías, Roger Illa, Ferran Junyent, Laia Noguera i Clofent, Pablo Selnik, Oriol Segon, Helena Pellisé.

    

   2n FÒRUM de les Experiències: 
   "El temps en el cos" 
   La Caldera (2010, Barcelona)   Guests artists:
   Mireya Beryl, Denys Blacker, Dominik Borucki, Mireia Chalamanch, Vanessa Medina, Laia Noguera, Ariadna Pujol, Guillem Rodri, Daniel Rodríguez, Gabriel Schmitz, Víctor Turull, XGUIX, Uma Ysamat, Helena Pellisé.